Openingsuren:
ma-vrij:
9u15-12u/13u-18u 
za: 09u15-12u/13u-16u

Tel: 014/21.21.12

Home Offerte aanvragen

Meerdaagse reizen

Download hier onze volledige brochure 'Begeleide reizen 2018'. >> klik hier

Ons programma:


Wandelen in het Natuurpark van de Attertvallei - 2 dagen

Het Natuurpark van de Attertvallei vormt een scharnierzone tussen de uitgestrekte bossen van Anlier en de heuvels van Lotharingen. Daardoor biedt het park een grote natuurdiversiteit. Met een oppervlakte van 7.195ha, is het het grootste in de provincie Luxemburg en het derde grootste in België.

>> Programma

Praktisch

Afreis 4 augustus 2018 • Hotel Best Western Arlux • Prijs vanaf € 175,00


Amsterdam - 3 dagen

Amsterdam is, net als Parijs, een ideale bestemming voor een citytrip dicht bij huis. Dankzij de 17e eeuwse grachten en de vele culturele mogelijkheden is deze stad een toppertje om te bezoeken. De stad is zowel oerhollands als uiterst cosmopolitisch tegelijkertijd, liefst 178 nationaliteiten vonden er hun thuis. En ondanks het feit dat het de hoofdstad van Nederland is, blijft Amsterdam echt een stad op mensenmaat, met een bruisende gezelligheid.

>> Programma

Praktisch

Afreis 19 mei 2018 • Hotel Van Der Valk Volendam • Prijs vanaf € 295,00


Moezel - 3 dagen

De Duitse moezelstreek is vlakbij en oogt in elk seizoen erg romantisch. Ideaal voor een weekendje genieten van natuur, architectuur en gezelligheid. De mogelijkheden voor toeristen zijn enorm uitgebreid: heerlijke gerechten met uitmuntende streekwijnen, Romeinse restanten, wandel- en fietstochten...

>> Programma

Praktisch

Afreis 21 september 2018 • Hotel Schloss Hotel Petry • Prijs vanaf € 275,00 


Bernkastel - 3 dagen

Bernkastel is als wijnstad een ideale bestemming voor een weekendje weg. In de adventstijd baadt de stad in licht en gezelligheid. De feestelijke sfeer, de kerstmarkt en de vele evenementen trekken jaarlijks vele toeristen en citytrippers aan. Waar vind je immers deze unieke cocktail van een bruisende winter met pittoreske vakwerkhuizen en romantische straatjes? De toeristische diensten, handelaars en vakwerklieden, cafés en restaurants, allemaal slaan ze de handen in elkaar en toveren ze Bernkastel elk jaar weer om in een schitterende kerststad. 

>> Programma

Praktisch

Afreis 30 november 2018 Hotel Dolce Vita • Prijs vanaf € 198,00 


Elzas - 4 dagen

De Elzas is een zeer aantrekkelijke streek met een rijke traditie. Schilderachtige wijndorpjes liggen her en der verscholen in het groen en geven de omgeving iets gemoedelijks.

>> Programma

Praktisch

Afreis 10 mei 2018 • Hotel Au Bois le Sire • Prijs vanaf € 395,00


Cotswolds - 4 dagen

Dorpjes met cottages, landhuizen en kastelen liggen hier te sluimeren in een landschap van groene heuvels en valleien, de 'rolling hills' van de Cotswolds! Tijdens deze reis bezoeken we ook Bath. Die imposante stad werd reeds door de Romeinen druk bezocht om zijn geneeskrachtige warmwaterbronnen. Gewoon prachtig, absoluut een hoogtepunt van deze trip.

>> Programma

Praktisch

Afreis 19 augustus 2018 • Hotel Oxford Witney • Prijs vanaf € 470,00


Loire - 5 dagen

Wie aan de Loire denkt, denkt natuurlijk aan prachtige kastelen. Maar de streek langs de Loire biedt nog zoveel meer: de mooie heuvelachtige omgeving, de talloze wijngaarden en de historische steden met een rijke geschiedenis maken van deze reis een uitzonderlijke cocktail van natuur, cultuur en een heerlijke gastronomie.

>> Programma

Praktisch

Afreis 20 juni 2018 • Hotel Ibis Styles Tours Centre • Prijs vanaf € 475,00


Jura - 5 dagen 

In samenwerking met Autocars De Polder

De Jura is nog ongerept en niet door massastoerisme overspoeld. Zij heeft dan ook alles in huis voor een ontspannende vakantie. Naast mooie natuur, heeft de Jura ook een rijke geschiedenis wat zoutwinning betreft. Ook de innerlijke mens heeft geen reden tot klagen. De streek is rijk aan kazen, worst en wijnen.

>> Programma

Praktisch

Afreis 23 juli 2018 en 11 augustus 2018 • Hotel La Table de Gustave • Prijs vanaf € 585,00


Friesland - 5 dagen

De noordelijke streek van Nederland heeft een eigen karakter. Met haar eigen taaltje, het Fries, heerst er ook een eigen cultuur. We maken kennis met enkele musea, bezoeken enkele steden die u kent van de beroemde Elfstedentocht en proeven van de eigenzinnigheid van de provincie. De hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is in 2018 verkozen tot culturele hoofdstad van Europa. Als dat geen extra reden is om met ons mee te reizen! 

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 22 augustus 2018 • Hotel Oranje Leeuwarden • Prijs vanaf € 530,00


Odenwald - 5 dagen

Het bosrijke Odenwald is een schitterend gebied tussen enkele grote steden waaronder o.a. Mannheim en Heidelberg. Kenmerkend voor de streek zijn de lage heuvels: de hoogste top is 628 meter, dus ook voor minder ervaren wandelaars is deze streek een paradijs. Wij zijn er getuige van historische stadscentra met mooie vakwerkhuizen, van middeleeuws aandoende stadjes en tal van monumenten in o.a. Erbach, Heppenheim en Miltenberg.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 26 september 2018 • Hotel Grassbachtal • Prijs vanaf € 475,00


Troyes - 5 dagen

Het verleden heeft de kunststad Troyes een schitterend historisch centrum nagelaten. Het hart van de stad, dat de vorm heeft van een champagnekurk, heeft voor de bezoeker haar huizen met houten muren in petto, de typische architectuur van Troyes, maar ook haar smalle straatjes, haar herenhuizen, tien geklasseerde kerken... In de omgeving vinden we vele bezienswaardigheden die ons de regio van de Aube in al haar aspecten leren kennen. Van kunstenaars tot abdijen, kastelen en champagne... Ontdek met ons deze verrassende bestemming!

Inkomgelden en middagmalen inbegrepen !

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 26 september 2018 • Hotel Royal • Prijs vanaf € 595,00


Zwarte Woud - 6 dagen

Hoge bergen en indrukwekkende kloven, uitgestrekte hoogvlaktes en romantische dalen, weiden, bossen en heldere beekjes, rivieren en meertjes: het Zwarte Woud lijkt wel weggelopen uit een prentenboek. Al meer dan 100 jaar komen toeristen hier genieten van de zuivere lucht. Wist u trouwens dat de zon hier meer schijnt dan elders? Deze mooie streek, als het ware het spiegelbeeld van de Franse Vogezen, is de bestemming bij uitstek voor een korte vakantie in de groene natuur. Dit is de streek van de koekoeksklokken en de bollenhoeden, waar de traditionele klederdracht nog dagelijks gedragen wordt en waar gastvrijheid het dagelijks leven kleurt. 

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 10 juli 2018 • Hotel Engel • Prijs vanaf € 535,00


Haute Savoie - 7 dagen

Welkom in de Haute Savoie, het hartje van de Alpen! De vallei van de abbondance biedt ons een enig mooi bergkader tussen het Léman-meer en de bergen van de Chablais. Adem de gezonde lucht van de alpenweiden en geniet van de omgeving tijdens de uitstappen richting Zwitserland, de Mont Blanc, het kuuroord Evian-les-Bains en het plaatsje Yvoire. Maar ook het kleine dorpje Les Lindarets zal u bekoren. Geiten lopen er vrij rond door de straatjes. Geniet ook van de karakteristieke gastronomie en proef zeker eens van de wereldberoemde kaas 'Abondance'.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 1 juli 2018 • Hotel L'Ensoleillé • Prijs vanaf € 675,00


Salzburgerland - 7 dagen

Oostenrijk is het land voor de actieve vakantie: de Alpenwereld verkennen, frisse berglucht opsnuiven, uitstappen naar de prachtige meren... kortom volop energie bijtanken. Het doel van deze reis is Salzburgerland. Het indrukwekkende van dit gebied wordt weerspiegeld in de namen van zijn bergen: de Grossglockner, de Gross-Venediger, de Hoher Dachstein en de Hochkönig. Een schitterende bergwereld, prachtige Alpenmeren, bossen en weidse almen, dat zijn de ingrediënten van het Salzburgerland.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 26 augustus 2018 • Hotel Forellenhof • Prijs vanaf € 645,00


East Midlands - 7 dagen

Het 'Hart van Engeland' is het land van glooiende heuvels waarin gouden korenvelden en groene weides door houtwalen van elkaar gescheiden zijn. Langs de Noordzee strekken zich prachtige duingebieden uit, afgewisseld met kreken en lavendelvelden. En zoals in heel Engeland komt u overal idyllische stadjes tegen maar ook menhirs, Romeinse restanten, eeuwenoude inns, gezellige pubs en landhuizen met prachtige tuinen.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 26 augustus 2018 • Hotel Best Western Westminster • Prijs vanaf € 735,00


Lourdes - 7 dagen

Lourdes, hét Franse bedevaartsoord bij uitstek, het trefpunt van gelovigen, uit alle hoeken van de wereld. Als je dan nog bedenkt dat het gelegen is in het midden van ongerepte natuur van de Pyreneeën, dan zal het niemand verbazen dat jaarlijks zowat vier miljoen mensen de weg naar Lourdes vinden.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 5 september 2018 • Hotel Des Rosiers • Prijs vanaf € 595,00


Lermoos - 8 dagen

Niet te verbazen dat Lermoos sedert vele jaren een geliefkoosde bestemming voor talrijke Vlamingen is. Door zijn unieke ligging, aan de voet van de Zugspitze, geniet Lermoos een bevoorrechte plaats in de prachtige bergwereld van Tirol. Wandelaars komen er ten volle aan hun trekken want het aanbod aan bewegwijzerde wandelingen is onuitputtelijk. In het gezellige en levendige dorpscentrum vindt u talrijke winkels, restaurants en terrasjes. We wensen u een gezonde en zonnige vakantie toe in dit mooi stukje Oostenrijk.

Ook in december trekken we naar Lermoos. Schrijf u in voor deze afreis en breng Kerst door in de bergen!

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis Meerdere afreizen • Hotel Edelweiss • Prijs vanaf € 675,00


Zuid-Tirol - 8 dagen

Italië, het land van de zon, van zuiderse schoonheid, van indrukwekkende kunststeden, maar ook van prachtige natuur. Het Italiaanse Zuid-Tirol nodigt u uit op een overgetelijke vakantie. U verblijft er aan de voet van de wereldberoemde Dolomieten, een bijzonder ideale ligging voor prachtige uitstappen. Van hieruit bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden en steden van Noord-Italië. Het Gardameer en de Dolomieten zijn ongetwijfeld dé hoogtepunten van deze reis.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 22 juli 2018 • Hotel Markushof • Prijs vanaf € 675,00


Provence - 8 dagen

Nog steeds oefent de Provence een magische aantrekkingskracht uit op de reiziger. Geen wonder, voor een streek die geniet van een uitzonderlijk mild klimaat en die pronkt met ontelbare kunsthistorische schatten. Komt daarbij nog een ongekende natuurpracht, de zonovergoten zuiderse landschappen met geurige plantengroei (lavendel, tijm, olijf- en amandelbomen). We maken ook kennis met de Camargue, de meest exotische streek van de Provence. Een uitgestrekte vlakte waar wilde paarden en stieren nog in vrijheid leven en hun territorium delen met de flamingo's. 

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 12 augustus 2018 • Hotel Best Western Le Paradou • Prijs vanaf € 745,00


Noord-Italiaanse Meren - 8 dagen

Tussen de bergen van Noord-Italië ligt er een ontelbaar aantal meren die een onschatbare schoonheid te bieden hebben. De grootste zijn het Gardameer, het Comomeer en het Lago Maggiore. Die laatste twee zetten we graag voor u in de picture. De toeristische ingrediënten zijn steeds dezelfde: bossen, bergen, water, zon en aangename temperaturen. Langs de oevers liggen kleine bebloemde dorpjes met prachtige kerkjes en onderweg geniet je van schilderachtige panorama's. Ondanks de grote populariteit bij de toeristen, verliezen de grote trekpleisters hun charme niet. Ontdek samen met ons o.a. de Villa Carlotta aan het Comomeer en de Borromeïsche eilanden in het Lago Maggiore!

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 19 augustus 2018 • Hotel Meerdere hotels • Prijs vanaf € 845,00


Slovenië - 8 dagen

Dit groene land van de Adriatische Kust zal u aangenaam verrassen. Onvoorstelbaar hoeveel natuurschoon dit land tussen de Alpen en de Adriatische Zee te bieden heeft. Bovendien herbergt het zo'n schat aan cultuur en valt er zoveel te ontdekken, dat zelfs de meest passieve vakantieganger de kriebels krijgt en uitstappen gaat maken. Talrijke schilderachtige dorpjes en zonovergoten stranden liggen voor u klaar.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 16 september 2018 • Hotel Grand Hotel Portoroz • Prijs vanaf € 745,00


 

Costa Brava - 9 dagen

Wie denkt dat de Costa Brava alleen bestemd is voor feestende jongeren, heeft het mis. Het is hier natuurlijk absoluut genieten van zon, zee en strand (en voor wie wil een feestje), maar deze ruige kuststreek heeft meer te bieden. Véél meer.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 21 juli 2018 • Hotel Oasis Park & Spa • Prijs vanaf € 645,00

Afreis 13 oktober 2018 • Hotel Oasis Park & Spa • Prijs vanaf € 425,00


Umbrië - 9 dagen

Umbrië… Het bergachtige groene hart van Italië. In dit land zijn de groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden. Hier heerst nog rust en kalmte over de pittoreske dorpjes. Umbrië wordt gekenmerkt door oud ommuurde heuvelstadjes met steile straatjes die getuigen van een rijke cultuurgeschiedenis. De streek is minder bekend dan Toscane, maar net daardoor minder overspoeld door toerisme.

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 7 april 2018 • Hotel La Vela • Prijs vanaf € 725,00


Noorwegen - 10 dagen

Beleef op deze reis de prachtige natuur van het Noorse fjordenland! Nergens ter wereld zijn zulke imposante kusten te vinden. Zo is er de Geirangerfjord, als het ware geklemd tussen steile bergwanden die tot wel 1000 meter hoogte reiken! Indrukwekkend. Maar er is meer dan bergen, fjorden, watervallen, gletsjers en eeuwig zingende bossen. We bezoeken ook schitterende steden als Oslo en Bergen, met zijn schilderachtige havenkwartier. Laat u betoveren door het rijk van de Vikingen, trollen en sprookjes. De Noorse fjorden... een droom van een reis!

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 6 juli 2018 • Hotel Meerdere hotels • Prijs vanaf € 1690,00


Schotland Highlights & Highlands - 10 dagen

Schotland is alles wat u zich ervan voorstelt: whisky, romantiek, kastelen én een van de mooiste stukken ongerepte natuur van Europa. Het land heeft zo'n 800 eilanden waarvan er 130 bewoond zijn. Onze vakantie start in Edinburgh met één van de beroemdste kastelen ter wereld waar ook de Schotse kroonjuwelen bewaard worden. Elgin Cathedral, Duff House, Urquhart Castle en Loch Ness, allemaal staan ze op onze planning vooraleer we onze reis eindigen met een kennismaking met Glasgow. Schotland is ongelooflijk veelzijdig, maar op deze reis pikt u alvast de absolute hoogtepunten mee!

>> Programma / >> Foto's

Praktisch

Afreis 1 oktober 2018 • Hotel Meerdere hotels • Prijs vanaf € 1590,00

 

 


Autocars De Duinen

Aarschotseweg 28 - 2200 Herentals
Tel. 014/21.21.12 - Fax 014/23.09.66
E-mail: info@deduinen.be
Lic A1097 - CDV nummer 18571 - BTW BE 0404.155.745

Sitemap | Juridisch
SelectairVeolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST