Openingsuren

Maandag tot vrijdag : 10u00-12u00 en 13u00-18u00

Zaterdag : 10u00-12u00 en 13u00-16u00

Uitzonderlijk gesloten op zaterdag 18 mei.

Gesloten op zon- en feestdagen.

Tel: 014/21.21.12

 

Home Offerte aanvragen

Samen op stap !

Wij zijn er van overtuigd dat onze organisatie voor elk wat wils kan bieden. Jong en iets minder jong, de sportieve reiziger en de rustige genieter, allemaal komen ze bij ons gegarandeerd aan hun trekken. Wij adviseren bij de organisatie van trips of werken desgewenst zelf een volledig programam voor één of meerdere dagen uit. Wat u ook wenst, wij vinden een formulie die perfect beantwoordt aan uw behoeften en budget.

Veiligheids- en inspiratiefilm

 

Met je school

Op stap met de klas? Een leerrijke excursie of een klasvormende activiteit? Zowel voor daguitstappen als meerdaagse reizen kunt u bij ons terecht! Wij staan in voor uw busvervoer, maar kunnen indien u dat wenst ook zorgen voor reservaties, lunchpakketjes, enz... Ook naar interessante bestemmingen of boeiende daginvullingen helpen we graag mee zoeken. Op deze website vindt u alvast vele leuke ideetjes!

Veiligheid is heel belangrijk. Zowel voor uw leerlingen als voor ons personeel. We bieden u daarom graag materiaal aan om uw leerlingen zo optimaal mogelijk voor te bereiden en te sensibiliseren. Onderstaande links wijzen u naar posters voor een snelle, krachtige boodschap en een syllabus die je tijdens de les kan gebruiken.

Download hier de info-poster

Download hier de syllabus

 

Met je bedrijf

Of het nu gaat om een personeelsfeest of een rondrit met klanten, Autocars De Duinen staat voor u klaar. Onze professionele chauffeurs en nette, comfortabel uitgeruste autocars bieden u de service die u van een autocarbedrijf verlangt. Een ontbijtje op de bus? Informeer gerust naar onze mogelijkheden. Wij vinden voor u een oplossing op maat aan scherpe prijzen.  

Onze bussen zijn standaard uitgerust met airconditioning, toilet, dvd-speler en verschillende schermen. In elke bus is een micro aanwezig om uw gasten toe te spreken.

 

Met je vereniging

Een leuk dagje uit met je vereniging begint met een zorgeloze heenrit. Wij dragen stiptheid hoog in het vaandel. Zo vertrekt u keurig op tijd voor een gezellig dagje weg. Als u dat wenst, nemen wij de volledige organisatie van uw dagtrip bij u uit handen. Van reservaties voor activiteiten tot een lunch en diner, wij verzorgen uw uitstap van a tot z. Voor groepen met mindervalide personen kunnen wij onze moderne liftwagen inzetten, zodat ook zij zonder verdere zorgen een fijne dag kunnen beleven. 

Onze flexibele chauffeurs staan graag tot uw dienst zodat u optimaal van uw dag kunt genieten.

Op deze website vindt u alvast inspiratie voor uw dagje op stap!

 

Met vrienden en/of familie

Studentenfuif of trouwfeest, verrassingsuitstap of familiefeest? Aan Autocars De Duinen hebt u een betrouwbare partner voor uw busvervoer. Contacteer ons gerust voor een oplossing op maat voor uw groep!

 


Autocars De Duinen

Aarschotseweg 28 - 2200 Herentals
Tel. 014/21.21.12 - Fax 014/23.09.66
E-mail: info@deduinen.be
Lic A1097 - CDV nummer 18571 - BTW BE 0404.155.745

Sitemap | Juridisch
SelectairVeolia Transport
Creation by DIGITAL IMPACT // Hosting by ALFAHOST